Wednesday, February 10, 2010

Ciuperci la tava cu cartofi prajiti

Cartofi prajiti, cu smantana si ciuperci la tava, umplute cu branza!
O reteta simpla si usor de facut!
Ingrediente: ciuperci, branza (dupa preferinte si posibilitati), sare, piper, cartofi, ulei, smantana, usturoi si verdeturi pentru ornare (morcov, ridiche si castravete).
Ciupercile se curata, se spala, se indeparteaza cozile si se pun pe o tava, se sareaza si pipereaza ciupercile, apoi se introduc la cuptor la foc 170-180 C sau 370 F.  Dupa ce se coc pe jumatate 15-20 min se scot, se storc de apa daca este cazul, si se umple cu branza, apoi se introduc iar la cuptor pana se topese/rumeneste branza. 
Cartofii curatati, spalati si taiati se pun in uleiul incins si se coc pana se rumenesc. Se servesc cu smantana cu usturoi si ciupercile cu branza. Se orneaza cu vegetale dupa preferinte!
Pofta buna !


3 comments:

Veronica said...

E bine ca nu ai facut ochiuri. Ar fi fost mancarea burlacului:)))
Frumos decorul. Felicitari.

Marian Petruța said...

si daca n-am facut ochiuri tot burlac raman...:)
merci de vizita..

Veronica said...

Never say never.