Nu ştiu cum e vremea pe la voi, dar pe la Chicago este cald. Iar când este cald, îţi cam piere pofta şi cheful de mâncăruri calde, că de preparare ce să mai vorbim…. Mai bine stai pe marginea piscinei la plajă decât pe la oale prin bucătărie!Dar să ştiţi că pofta vine… preparând…Aşadar, vă invit astăzi să facem ceva uşor şi rapid de preparat, inclusiv pentru începători. O salată din paste făinoase şi vegetale. Se poate face în 15-20 de minute, se păstrează uşor la frigider şi se serveşte rece, fie simplă, fie ca şi garnitură cu alte preparate, numai bune pe timp de vară.În plus, nu folosim carne la prepararea ei, aşa că celor care le plac mâncărurile vegetariene o să le zâmbească stomacul de fericire.Înainte de a vă lăsa să vedeţi filmuleţul, mai doresc să fac câteva recomandări de preparare: nu fierbeţi prea mult cartofii sau pastele făinoase, ca să nu se sfărâme când le amestecaţi, lăsaţi ca pastele şi cartofii să se răcească complet înainte de a le amesteca cu maioneza şi smântână.
Spor la treabă!
Spor la treabă!
No comments:
Post a Comment