Într-o perioadă în care economia pare să o cam fi luat-o razna, băncile falimentează sau sunt achiziționate de stat, atât în America cât și în Europa, iar acțiunile la bursă scad vertiginos, cea din București fiind astăzi închisă, când aproape totul în jur provoacă amărăciune mă gândeam să vă mai îndulcesc puțin viața. Nu pot să o fac decât dacă doriți și voi să vă puneți șortul la gât.
NU, nu să vă puneți capăt zilelor…..că vă mănâncă alții coliva…
Vă invit azi să gătim ceva simplu și rapid de preparat, încât să vă puteți surprinde sau chiar impresiona în mod plăcut soția, soacra, copii sau soții, cu acest preparat.
Spor la treabă și aștept să îmi spuneți cum v-au ieșit ?! Nu uitați când sunt gata să vă chemați si prietenii sau vecinii, mai ales cei care au câte un high interest loan payment sau și mai rău un foreclosure.
Ingrediente: 200 g zahăr, 4 ouă, 1 cană de lapte, 1 plic de drojdie uscată, aprox. 400 g faină (sau cât cere aluatul)
125 g unt/margarină, 50 g zahăr, 1/2 lămâie (coajă)
1 cană de lapte îndulcit
Cuiburi de viespi pentru situații de criză provocatoare de gusturi amare
NU, nu să vă puneți capăt zilelor…..că vă mănâncă alții coliva…
Vă invit azi să gătim ceva simplu și rapid de preparat, încât să vă puteți surprinde sau chiar impresiona în mod plăcut soția, soacra, copii sau soții, cu acest preparat.
Spor la treabă și aștept să îmi spuneți cum v-au ieșit ?! Nu uitați când sunt gata să vă chemați si prietenii sau vecinii, mai ales cei care au câte un high interest loan payment sau și mai rău un foreclosure.
Ingrediente: 200 g zahăr, 4 ouă, 1 cană de lapte, 1 plic de drojdie uscată, aprox. 400 g faină (sau cât cere aluatul)
125 g unt/margarină, 50 g zahăr, 1/2 lămâie (coajă)
1 cană de lapte îndulcit
Cuiburi de viespi pentru situații de criză provocatoare de gusturi amare
8 comments:
Arata grozav! O sa incerc reteta cum am putin timp.
astept sa-mi spuneti cum au iesit...:)
arata foarte bine...interesant faptul ca peste aluatul intins se pune zahar amestecat cu unt si coaja lamaie...retetele pe care le stiam erau cu "nuca sau mac amestecat cu zahar"...e destul de simpla.imi place ca explicatia retetei este in videoclip...ma apuc de framantat...si revin tot azi cu un alt comentariu!
a iesit un deliciu...e o reteta f.usoara...multumesc!
Daniela, ma bucur ca ti-au iesit, sa dea Dumnezu sa ai si colindatori le ele, nu de alta dar sa nu se strice...:)
cand o sa trec prin Espania vin sa ma servesti cu ceva autentic de pe la voi....un Gazpacho, ceva....:)
¿Gazpacho?....hmmm...numai daca scrii reteta cu videoclip cu tot...
astept colindatorii...dar pana vin ei,se termina cuiburile de viespi...
si daca nimeresti pe la Españia...promit ca iti dau bucataria pe mana...numai sa n-o demolezi...ca nu-i a mea!
Post a Comment