O reteta simpla si rapida.
Ingrediente: 2-4 ardei verde si rosu , 4-6 morcovi mari, 2 cepe medii, 2-3 rosii medii, 1-2 catei de usturoi, 2-3 cartofi medii, 350ml de sos de tomate, 4-5 felii de carne de porc, sare, piper, paprika sau putin ardei iute verde sau uscat, ulei, paste fainoase/spaghete.
Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la prajit cu putin ulei. Se adauga morcovii taiati felii si se adauga putina apa, se taie cartofii si rosiile cubulete iar ardeii taiati Joulien (adica fasii de 2-3 cm) se adauga si ele dupa ce morovii sunt fierti de jumatate. Se adauga carnea taiata in bucati mai mici dupa preferinta si se acaopera cu un capac pana sunt fierte bine. La sfarsit se adauga sosul de tomate se condimenteaza dupa gust. Pastele fainoase se fierb in apa cu putina sare si ulei.
Se servesc calde. Pofta buna !
Monday, September 13, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
This was lovely thanks for sharing this
Post a Comment