Thursday, March 17, 2011

Friptura de porc cu porumb fiert, sos de capsuni si vin rosu

Am profitat de faptul ca este inca soare si cald la Chicago si e frumos sa stai la soare la un gratar cu foc de lemne, asa ca profit cat se mai poate ca iarna pe la noi e cam lunga.
Vorba multa insa saracia omului, va las sa vizionati filmul! Daca aveti nelamuriri si reclamatii astept sa vi le exprimati in scris.
Pork steak with corn on the cob and strawbery sauce.
Just watch the video and if you don't get it or have questions  send me  email, it's on top right side of my blog!

6 comments:

abc-ul culinar said...

te-am adaugat si eu in lista

http://reteta-culinara.blogspot.com/

Marian Petruta said...

multumesc !

Marian Petruta said...

Stimata doamna este de fapt un Domn, multumesc oricum de vizita si invitatie !

Anonymous said...

Ai un blog super fain. Te asteapta un premiu la noi. Felicitari!

Marian Petruta said...

multumesc de aprecieri, din pacate va trebui s aintri mai des sa avd comentariile ca le-am vazut cu ceva intarziere.....

Roxana said...

Nu intelegeam eu care e treaba cu gratarele astea americane... De ce sunt atat de cunoscute ca doar pun niste friptura si niste carne tocata si gata... Acum incep sa inteleg... Spectaculoasa combinatia