Mamaliguta cu tocanita de ciuperci si castraveti murati. Yummmmm
si cu castraveti..yummyyyy
Reteta:
Ingrediente mamaliga: apa, faina de malai si sare. Cand fierbe apa se adauga treptat faina si se amesteca. Consistenta la mamaliga se face dupa preferinte mai tare sau mai moale. la sfarsit se adauga aproximativ o lingurita de sare.
Ingrediente tocanita de ciuperci sau ciulamaua (dupa cum va place sa o numiti): ciuperci 7-8 bucati, ceapa verde 4-5 bucati, 5-6 linguri de smantana, 3-4 linguri de faina, lapte, sare si piper. Ceapa de taie marunt si se inabuse cu putin ulei si apa. Cozile verzi de la ceapa se pastreaza si se adauga mai la final. Se adauga ciupercile spalate si taiate dupa preferinta. Se adauga la ceapa calita putin , se adauga putina apa pana se inmoaie ciupercile. Se adauga apoi faina amestecata cu smantana si subtiata cu un pahar de lapte sau cat e nevoie pentru a se subtia. Se adauga compozitia peste ciuperci si se lasa sa fiarba la foc incet pana se ingroasa compozitia si se mai adauga treptat lapte daca doriti sa fie mai subtire. la sfarsit se adauga cozile de ceapa verde taiate marunt si se mai lasa 1-2 min sa fiarba. se serveste cu mamaliguta si castraveti murati sau dupa cum aveti preferintele!
Pofta mare !
Thursday, April 2, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
Salutare colega,
ADoresc sa facem banner sau link exchange.
Daca esti de acord iti las linkul mai jos … adaugi bannerul de preferat sau linkul si eu iti voi adauga acelasi lucru pe blog.
Daca mai ai si alte bloguri e valabila aceeasi propunere.
http://reteta-culinara.blogspot.com/
Multumesc anticipat !
Cu stima
Stefan
daca va uitati tent blogul este deja inscris pe petitchef...multumesc oricum de invitatie !
Aweesome blog you have here
Post a Comment